Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EE2][Industrial][Mody]Logistic-Craft[Mapa Surowcowa][Mo Creatures][Extra Biomes XL]

LogisticCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngLogistic-CraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 37.59.5.226:22000

SKAN:

http://www.speedyshare.com/tM5hv/SKAN.jpg

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival/FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 36

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

de2zjo.gifRekrutacja TEAM'u: buddy_online.gif

1337425578-U363900.png

[H@]666WTF666

[H@]Exile

[$ponsor]4Get4Up

1337425590-U363900.png

Mody

-IndustrialCraft

-BulidCraft

-RailCraft

-PortalGun

-ComputerCraft

-Mo Creatures

-Extra Biomes XL

-Equvalent Exchange

TEAMSPEAK 3

192.166.218.62:9988

1336669726-U363900.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna kicha nie zdazyl dobrze sie uruchomic a juz lezy, maszyna z tego co wiem nie przyjmie nawet 10 osob bez lagow. Nie polecam, prosze nie pisac ze napinam sie przez neta czy cos poniewaz pisze tylko i wylacznie fakty.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie grajcie na ty serwie jest pojebany admini kruwa niszcza all jak ktos zdobedzie i administracja nie ogarnia.

Mówisz że nie ogarniają. A grałeś widzę że nie. Nie podali linka i ip więc nawet nie zagrałeś.

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Opublikowano

z tego co pamiętam serwer miał być w niedziele... tak mi mówili, potem, że coś naprawają... później hosta zmieniali...

już do tego czekania się przyzwyczaiłem sie i powiem wam, że nie liczcie na serwer dzisiaj...

Opublikowano

Nie grajcie na ty serwie jest pojebany admini kruwa niszcza all jak ktos zdobedzie i administracja nie ogarnia.

on tak pisze dlatego że prosił administracje o adma na serwie i nie dostał
Opublikowano

Kolejna kicha nie zdazyl dobrze sie uruchomic a juz lezy, maszyna z tego co wiem nie przyjmie nawet 10 osob bez lagow. Nie polecam, prosze nie pisac ze napinam sie przez neta czy cos poniewaz pisze tylko i wylacznie fakty.

Kicha dziwne bo nie grałeś nawet a z tego co ja wiem mamy nową maszyne która utrzyma 40 osób bez problemu

Opublikowano

Gralem nick Alfonzo sprawdz w logach. Jezeli macie nowa maszyne to zwracam honor, dziwi mnie jednak postepowanie administracji oraz przyjmowanie nieodpowiednich ludzi na stanowiska na serwerze ale to juz nie moje zmartwienie a po drugie teraz chyba taka moda ze administracja wiekszosci serwerow ma po 15lat.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...